Fogorvosszerviz_rolunk_simahatteres

Ismerj
meg minket

Mi nemcsak a vásárláskor állunk melletted, hanem végigkísérünk a műszaki tervezésben, kivitelezésben, üzembehelyezésben és a szervizelésben is támogatunk téged. Kérdéseidre igyekszünk mindig naprakész és informatív válaszokat adni, hogy a rendelőd megfeleljen a 21. század követelményeinek. A több, mint 20 éves szervizes tapasztalatunkat osztjuk meg veled, hogy európai színvonalú szolgáltatást nyújthass, és minőségi időt fordíthass a pácienseidre. Mi ebben segítünk neked és végig támogatni fogunk az úton.

Értékek, amik összekötnek

Tapasztalat

Több mint 20 éves szervizes szakmai múltunk kötelez minket arra, hogy az értékesítés mellett a műszaki tervezésben, kivitelezésben és szervizelésben is támogassunk téged.

Ügyfélközpontúság

Neked a páciens, nekünk te vagy az első helyen, ezért megteszünk mindent, hogy szakértői tanácsainkkal, együtt érjük el a digitális világ nyújtotta lehetőségeket.

Átláthatóság

Az adott szó és a szakértelem minket is kötelez. Ahhoz, hogy őszinte partnerekké váljunk, mi nemcsak a termékek előnyeire, de a hátrányaira is felhívjuk a figyelmedet.

Így dolgozunk mi

Az első lépéstől az utolsóig

A munkánk veled együttműködve, a műszaki tervezéssel kezdődik. A helyszíni bejárás során amennyiben szükséges, lemodellezzük a bútorok és kezelőegység elhelyezését.
Ezután a Diplomat AR rendelő-tervező applikáció segítségével 3D-ben láthatod az álom kezelőegységedet a kiválasztott színben, formában és méretben. A padlóra terített 1:1-es méretű egyedi alaprajzunk segítségével kijelöljük a kezelőegység műszaki kiállásainak pontos helyeit.

Végezetül a specifikációk kiválasztásában is tanácsot adunk. A kárpit színében, az elszívás típusában, a kézidarabok számában, illetve abban is, hogy lógó tömlős – felsőkaros kialakítású legyen az orvosi asztal, mert mindegyik tényező komolyan befolyásolhatja a mindennapi workflow-t.

Lelkes csapat az eredmények mögött

Elhivatott csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy Te problémák nélkül és hatékonyan tudd ellátni a pácienseidet.

Cégünk egyszemélyes garázsszervizből alakult, egy mára már egy 4-5 fős, szinte családi vállalkozássá. Fiatalok, tettre készek agilisak vagyunk és lelkesen végezzük a hivatásunkat. Mindig keressük azt az apró pluszt, amivel valami jobbat, többet nyújthatunk számodra, ezért figyelemmel követjük a szakma trendjeit és változásait. A profilunkba vágó fogorvosi innovációkat elsőként igyekszünk beépíteni a rendelődbe.

Csapatunk tagjai: Nagy Zsolt, Vincze Zsuzsa, Rontó Judit, Nagy Balázs

Fogorvos tudástár

Hasznos cikkek és tanulmányok a fogorvosi kezelőegységek világából

Padlófűtés? Az sem akadály!

Mire kell figyelni egy padlófűtéses rendelőben történő kezelőegység telepítése során? Tapasztalataink és tanácsaink a cikkben.

Elolvasom

Ezekre képes a Diplomat fogászati kezelőegységed

Kíváncsi vagy arra, hogy részletekbe menően mire képes az új Diplomat fogászati kezelőegységed? Ha igen, ide kattintva megtalálod a részletes magyar nyelvű Használati útmutatót.

Elolvasom

Kezelőegység kisokos

A kezelőegység kisokos bejegyzést azért hoztuk létre, hogy a fogászati kezelőegységekkel kapcsolatos kifejezések megismertetésével segítsük a honlapunk látogatóit. Tudástárunkat folyamatosan bővítjük.

Elolvasom